Aivosäätiö hakee asiamiestä/toiminnanjohtajaa

Haemme kokenutta, innostunutta ja visionääristä asiamiestä/toiminnanjohtajaa vastaamaan Aivosäätiön hallinnosta ja varainhankinnasta sekä toteuttamaan tavoitteitamme säätiön tunnettuuden, toiminnan ja lahjoitusten kasvattamiseksi.

Aivosäätiö rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista. Teemme sen edistämällä lahjoitusvaroin tutkimusta sekä lisäämällä yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta.


Asiamies hoitaa yhteyksiä säätiön hallitukseen, valtuuskuntaan, tieteelliseen asiantuntijaryhmään, rahastojen hoitokuntiin ja apurahansaajiin sekä vastaa säätiön talouden seurannasta, raportoinnista, vuosittaisesta toimintasuunnitelmasta ja toimistorutiineista. Aivosäätiö toimii kokonaan lahjoitusvaroin, joten tärkeä osa työtä on säätiön varainhankinnan strateginen kehittäminen ja sen toteuttaminen yhteistyössä viestintäpäällikön kanssa.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat säätiön säännöt sekä arvomme: vastuullisuus, asiantuntemus ja keskinäinen kunnioitus. Työyhteisömme on pieni (kaksi henkilöä), innostunut ja joustava sekä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman toimenkuvan kehittämiseen ja laajentamiseen. Asiamies/toiminnanjohtaja tekee tiivistä yhteistyötä viestintäpäällikön ja hallituksen puheenjohtajan sekä säätiön taustayhteisöjen ja sidosryhmien kanssa.

Työsuhde on osa-aikainen (25 h/viikko) ja vakinainen. Työskentelemme toistaiseksi etänä, mutta meillä on mukavat työtilat Pikku-Huopalahdessa Helsingissä.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää: 

 • Vankkaa monen vuoden kokopäiväistä kokemusta vastaavantyyppisistä hallinnollisista tehtävistä säätiössä, järjestössä tai yrityksessä.
 • Kokemusta ja näyttöjä varainhankinnasta sekä näkemystä Aivosäätiön varainhankinnan kehittämisestä.
 • Kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn.
 • Ymmärrystä säätiöiden toiminnasta ja toimintaympäristöstä.
 • Kiinnostusta tieteen maailmaan ja terveydenhuollon toimintakenttään.
 • Hyvää englannin kielen taitoa.
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta.
 • Halua työskennellä pienessä organisaatiossa ja roolissa, jossa työtehtävät vaihtelevat toteuttavasta strategiseen.

Lisäksi arvostamme:

 • Esiintymistaitoa.
 • Hyvää ruotsin kielen taitoa.
 • Kokemusta terveysalaan liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi tutkimuslaitoksessa tai lääkeyrityksessä.

Lisätietoja:

Lisätietoja asiamiehen / toiminnanjohtajan tehtävästä antaa säätiön nykyinen asiamies Merja Rekola ti 13.4. klo 13.30 – 15.00 ja ke 14.4. klo 10.00 – 11.30. Puh. 0400 933 938.

Näin haet tehtävään:

Kerro meille vapaamuotoisesti mitä olet tehnyt viime vuosien aikana, missä olet onnistunut ja mitä toivot tulevilta työvuosiltasi. Kerro myös millainen ihminen muutoin olet? Lähetä tiivis hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi pe 23.4. mennessä osoitteeseen aivosaatio@aivosaatio.fi.

Saatamme kutsua sopivia henkilöitä haastatteluun jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Lisätietoja Aivosäätiöstä: aivosaatio.fi sekä somekanavissamme (Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter).


Pysyvätkö hallinnolliset langat käsissäsi ja inspiroidutko varainhankinnasta? Hae uudeksi asiamieheksemme!