Aivosäätiö hakee varainhankinnan päällikköä

Haluatko tulla pelastamaan suomalaisia aivosairauksilta, uusilta kansantaudeiltamme, joista kärsii joka toinen nainen ja joka kolmas mies? Olemme vielä pieni toimija, mutta tavoitteenamme on tulla suureksi. Tämä paikka on mahdollisuus sinulle, jolla on jo näyttöjä varainhankinnasta, uskoa omiin kykyihisi ja missioomme ja halu kasvaa kanssamme. Työtehtävä on uusi, joten pääset luomaan paljon uutta.


Aivosäätiö haluaa, että yhä harvempi suomalainen kärsii aivojen ja hermoston sairauksista.  Etsimme ratkaisuja aivosairauksiin jakamalla vuosittain apurahoja aivotutkijoille. Tutkimme aivosairauksia vauvasta vaariin: lasten- ja nuorisopsykiatriasta Alzheimeriin ja muistisairauksiin ja muihin aivosairauksiin kuten aivoverenkiertohäiriöihin, MS- ja Parkinsonin tauteihin.  Saamme varamme lahjoituksina yksityishenkilöiltä, yrityksiltä ja yhteisöiltä kerta- ja kuukausilahjoituksina, syntymäpäivä- ja muistokeräyksinä ja testamentteina.

Tehtävä on osa-aikainen 25h/viikko.

Aivosäätiön varainhankinnan päällikkönä

vastaat Aivosäätiön varainhankinnasta. Tehtäviisi kuuluu:

 • Aivosäätiön lahjoitusten kasvattaminen sekä varainhankinnan tuloksellinen kehittäminen, seuranta ja mittarointi
 • Yksityisvarainhankinnan ja yrityskumppanuuksien kehittäminen ja johtaminen yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa
 • Varainhankintakampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä viestintäpäällikkömme, digikumppaneidemme ja laajan aivotutkijaverkostomme kanssa
 • Aivosäätiön asiakaskokemuksen ja -polun kehittäminen ja asiakasrekisterin (CRM) hallinta
 • Potentiaalisten lahjoittajien määrän kasvattaminen ja liidien kontaktointi

 

ONNISTUMINEN TEHTÄVÄSSÄ EDELLYTTÄÄ:

 • Vähintään muutaman vuoden kokemusta varainhankinnasta säätiössä, järjestössä tai yrityksessä. Näyttöjä tuloksellisesta varainhankinnasta.
 • Digitaalisen varainhankinnan ja markkinoinnin strategista ja operatiivista osaamista.
 • Ymmärrystä digitaalisista alustoista ja varainhankintatyökaluista (esim. Google, Meta, CRM-järjestelmät ja eri alustoiden non-profit työkalut). Kiinnostusta tulosten seurantaan ja toiminnan datapohjaiseen kehittämiseen.
 • Kiinnostusta aivotutkimukseen, tieteen maailmaan ja terveydenhuollon toimintakenttään.
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, verkostoja sekä innostunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.
 • Halua työskennellä itsenäisesti pienessä ketterässä organisaatiossa ja roolissa, jossa työtehtävät vaihtelevat toteuttavasta strategiseen.

 

LISÄKSI ARVOSTAMME:

 • Kokemusta suurlahjoituksista, yritysyhteistyöstä ja projektien vetämisestä
 • Markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon kokemusta
 • Kokemusta terveysalaan liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi tutkimuslaitoksessa tai lääkeyrityksessä

 

MITÄ TARJOAMME: 

Työsuhde on osa-aikainen (25 h/viikko) ja vakinainen. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä tulosten mukaan määräytyvän tulospalkkion. Työskentelemme hybridinä sekä yhdessä että etänä, meillä on mukavat työtilat Pikku-Huopalahdessa Helsingissä.

Työyhteisömme on pieni (kolme henkilöä), innostunut ja joustava sekä tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman toimenkuvan kehittämiseen ja laajentamiseen. Varainhankinnan päällikkö tekee tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan ja viestintäpäällikön sekä säätiön taustayhteisöjen ja sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja varainhankinnan päällikön tehtävästä antaa säätiön toimitusjohtaja Jenni Pajunen to 15.9. klo 14-16 ja ti 19.9. klo 12-13.30. Puh. 0400 933 938.

 

NÄIN HAET TEHTÄVÄÄN:

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras mahdollinen henkilö kehittämään Aivosäätiön varainhankintaa. Lähetä tiivis hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 26.9 mennessä osoitteeseen aivosaatio@aivosaatio.fi.

Saatamme kutsua sopivia henkilöitä haastatteluun jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Lisätietoja Aivosäätiöstä: aivosaatio.fi sekä somekanavissamme (Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter).


Tämä paikka on mahdollisuus sinulle, jolla on jo näyttöjä varainhankinnasta, uskoa omiin kykyihisi ja missioomme ja halu kasvaa kanssamme.