Jenni Pajusesta Aivosäätiön toimitusjohtaja

Terveysteknologia-alan konkari, KTM, MA Jenni Pajunen on nimitetty Aivosäätiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on aiemmin työskennellyt Planmecan ja Turun yliopiston yhteisen tytäryhtiön Nordic Insitute of Dental Educationin toimitusjohtajana sekä eri tehtävissä Maailmanpankissa ja Euroopan Komissiossa. Pajunen aloittaa työskentelyn Aivosäätiössä elokuussa. Säätiön pitkäaikainen asiamies Merja Rekola jää eläkkeelle syyskuun alussa.


− Aivotutkimus on kansainvälisestikin yksi nopeasti kehittyvistä tieteen aloista. Aivot säätelevät koko kehon toimintaa ja aivosairaudet koskettavat laajasti. On mahtavaa päästä edistämään suomalaista aivotutkimusta. Toivon, että voin monipuolisella työkokemuksellani muun muassa tiede- ja yritysmaailman rajapinnasta tuoda uusia ideoita sekä lisää näkyvyyttä ja vaikuttavuutta Aivosäätiön toimintaan, Jenni Pajunen kertoo.

– Erilaiset aivosairaudet ovat merkittävä tautiryhmä, joka vaikuttaa yhä suurempaan osaan suomalaisia. Parantavat hoidot aivosairauksiin voidaan löytää vain tieteellisellä tutkimuksella, ja Aivosäätiön tavoitteena on olla yhä merkittävämpi aivotutkimuksen tukija. Jennin monipuolinen kokemus ja osaaminen luovat hyvät edellytykset säätiön toiminnan kehittämiseen ja tunnettuuden kasvattamiseen, sanoo Aivosäätiön hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kiander.

LISÄTIETOJA:

Aivosäätiö, hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kiander

Puhelin: 050 583 8599, sähköposti: jaakko.kiander@etk.fi

Aivosäätiö rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista. Teemme sen edistämällä lahjoitusvaroin tutkimusta sekä lisäämällä yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.