Lahjoita MobilePaylla

Tee kertalahjoitus aivotutkimukselle helposti MobilePaylla, ja auta tutkijoita löytämään parannuskeinoja aivosairauksiin, kuten Alzheimerin tautiin, ADHD:hen, ALSiin sekä MS- ja Parkinsonin tauteihin. Eri lahjoituskohteiden MobilePay -numerot sekä kuvaukset kohteista näet yhteystietolomakkeen alla.

Haluamme kiittää tukijoitamme sekä kertoa lahjoitusvarojen käytöstä, Aivosäätiön toiminnasta ja ajankohtaisesta aivotutkimuksesta. Täytäthän siksi ensin yhteystietosi alla.Emme saa Mobile Paylta lahjoittaneiden yhteystietoja. Jätäthän siis yhteystietosi yllä olevalla lomakkeella jos toivot, että olemme sinuun yhteydessä lahjoituksesi jälkeen. Henkilötietojasi tullaan käyttämään kuten täällä kerrotaan: Yksityisyyden suoja

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla:

Aivosäätiön yleisrahasto: numero 47695

Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien tutkimus: numero 25015

Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus: numero 97656

Neurologian tutkimus: numero 47286

Kehitysvammatutkimus: numero 94109

Lihastautien tutkimus: numero 13714 

 

Aivosäätiön yleisrahasto: aivojen ja hermoston kehityksen, toimintamekanismien ja sairauksien tutkimuksen rahoitus. Rahastosta tuetaan mm. laajoja monivuotisia aivotutkimushankkeita.

Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien tutkimus: muistisairauksien, kuten Alzheimerin taudin, Lewyn kappale -taudin ja otsalohkodementian, hoitoon ja ehkäisyyn liittyvien  kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus: lasten ja nuorten mielenterveyteen liittyvien sairauksien ja häiriöiden, kuten ADHD:n ja autismikirjon häiriöiden, ehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvien kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Neurologian tutkimus: neurologian alan, kuten aivoverenkiertohäiriöiden, epilepsian, MS-sairauksien, Parkinsonin taudin ja tapaturmaisten aivovammojen diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Kehitysvammatutkimus: kehitysvammojen, kuten Down- ja FraX-oireyhtymien, diagnostiikkaan, hoitoon ja ehkäisyyn liittyvien kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus sekä kehitysvammaisen elämänlaatuun, perheeseen tai kehitysvammaisuuteen liittyvien eettisten näkökohtien edistäminen.

Lihastautien tutkimus: lihastautien, kuten ALS ja SMA, diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen kehittämishankkeiden rahoitus.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.