Lahjoita tilisiirrolla

Tee kertalahjoitus aivotutkimukselle tilisiirrolla, ja auta tutkijoita löytämään parannuskeinoja aivosairauksiin, kuten Alzheimerin tautiin, ADHD:hen, ALSiin sekä MS- ja Parkinsonin tauteihin. Voit kohdistaa lahjoituksesi haluamaasi kohteeseen käyttämällä siihen tarkoitettua viitenumeroa. Lahjoitustilien numerot, eri lahjoituskohteiden viitenumerot sekä kuvaukset kohteista näet yhteystietolomakkeen alla.

Haluamme kiittää tukijoitamme sekä kertoa lahjoitusvarojen käytöstä, Aivosäätiön toiminnasta ja ajankohtaisesta aivotutkimuksesta. Täytäthän siksi ensin yhteystietosi alla.Emme saa pankilta lahjoittaneiden yhteystietoja. Jätäthän siis yhteystietosi yllä olevalla lomakkeella jos toivot, että olemme sinuun yhteydessä lahjoituksesi jälkeen. Henkilötietojasi tullaan käyttämään kuten täällä kerrotaan: Yksityisyyden suoja

Lahjoitus onnistuu kätevästi verkkopankkisi kautta tilisiirrolla. Merkitse saajaksi Suomen Aivosäätiö.

Aivosäätiön lahjoitustilit:
FI97 1023 3000 2443 71 BIC: NDEAFIHH
FI75 6601 0001 0909 27 BIC: AABAFI22
FI33 5541 2820 0225 99 BIC: OKOYFIHH

Jos haluat osoittaa tukesi tiettyyn kohteeseen, käytä näitä viitenumeroita:

4093 Aivosäätiön yleisrahasto
4022 Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien tutkimus
4145 Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus
4132 Neurologian tutkimus
4035 Kehitysvammatutkimus
4051 Lihastautien tutkimus
4129 Neurokirurgian tutkimus


Aivosäätiön yleisrahasto: aivojen ja hermoston kehityksen, toimintamekanismien ja sairauksien tutkimuksen rahoitus. Rahastosta tuetaan mm. laajoja monivuotisia aivotutkimushankkeita.

Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien tutkimus: muistisairauksien, kuten Alzheimerin taudin, Lewyn kappale -taudin ja otsalohkodementian, hoitoon ja ehkäisyyn liittyvien  kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus: lasten ja nuorten mielenterveyteen liittyvien sairauksien ja häiriöiden, kuten ADHD:n ja autismikirjon häiriöiden, ehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvien kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Neurologian tutkimus: neurologian alan, kuten aivoverenkiertohäiriöiden, epilepsian, MS-sairauksien, Parkinsonin taudin ja tapaturmaisten aivovammojen diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus.

Kehitysvammatutkimus: kehitysvammojen, kuten Down- ja FraX-oireyhtymien, diagnostiikkaan, hoitoon ja ehkäisyyn liittyvien kehittämis- ja tutkimushankkeiden rahoitus sekä kehitysvammaisen elämänlaatuun, perheeseen tai kehitysvammaisuuteen liittyvien eettisten näkökohtien edistäminen.

Lihastautien tutkimus: lihastautien, kuten ALS ja SMA, diagnostiikan, hoidon ja kuntoutuksen kehittämishankkeiden rahoitus.

Neurokirurgian tutkimus: keskushermoston, aivojen ja selkäytimen – mm. aivokasvaimien ja verisuoniepämuodostumien – leikkausmenetelmien kehittämistyön edistäminen (neurokirurgian professori Juha Hernesniemen nimikkorahasto).

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.