Testamentti

Auta tulevia sukupolvia

Aivosäätiö rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista. Teemme sen edistämällä lahjoitusvaroin tutkimusta sekä lisäämällä yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta. Parantavat hoidot aivosairauksiin voidaan löytää vain tieteellisellä tutkimuksella.

Testamenttilahjoitukset muodostavat merkittävimmän osan Aivosäätiön saamista lahjoituksista ja ovat korvaamattoman tärkeitä aivotutkimukselle.

Yleishyödyllisenä organisaationa Aivosäätiön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa. Näin ollen jokainen lahjoitus tukee kokonaisuudessaan aivosairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa edistävää tutkimusta. 

Miten teen testamenttilahjoituksen?

Kun harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä Aivosäätiölle, ota yhteyttä suoraan meihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai halutessasi sovimme kanssasi tapaamisen, jossa kerromme tarkemmin testamentin laatimisesta ja Aivosäätiön toiminnasta. Autamme myös tarvittaessa testamentin tekemiseen liittyvissä käytännön seikoissa.

Testamenttilahjoitusta koskevissa asioissa sinua auttaa:

Toimitusjohtaja Jenni Pajunen
Puhelin: 0400 933 938
Sähköposti: jenni.pajunen@aivosaatio.fi

Täytä ystävällisesti yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä.