Testamentti aivotutkimukseen

Tee testamenttilahjoitus aivotutkimukseen ja auta tulevia sukupolvia

Testamenttilahjoitukset muodostavat merkittävimmän osan Aivosäätiön saamista lahjoituksista ja ovat korvaamattoman tärkeitä aivotutkimukselle. Tavoitteenamme on rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista ja häiriöistä. Useimpiin aivosairauksiin ei ole vielä parantavaa hoitoa, ne voidaan löytää vain tieteellisellä tutkimuksella. Viime vuosikymmeninä on tehty useita merkittäviä läpimurtoja, ja aivotutkimus menee harppauksin eteenpäin.

Tilaa Aivosäätiön ilmainen testamenttiopas täältä

Saat tietoa testamentin laatimisesta, aivotutkimuksesta ja Aivosäätiöstä.

Testamenttilahjoitusten avulla Aivosäätiö jakaa apurahoja suomalaiseen aivotutkimukseen

Vuosittain jaettavien apurahojen arvioinnin suorittavat alansa parhaat asiantuntijat. Näin varmistumme siitä, että rahoitamme hankkeita, joilla on suurin potentiaali tuleville sukupolville.

Aivosäätiön kautta testamenttilahjoitukset voi ohjata joko yleiseen aivotutkimukseen, Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien, lasten- ja nuorisopsykiatrian, neurologisten sairauksien (kuten aivoverenkiertohäiriöiden, MS- ja Parkinsonin tautien), kehitysvammojen tai lihastautien (mm. ALSin) tutkimukseen. Suurempien testamenttilahjoitusten kohdalla myös nimikkorahaston perustaminen Aivosäätiöön on mahdollista.

Yleishyödyllisenä organisaationa Aivosäätiön ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksista veroa. Jokainen lahjoitus tukee aivosairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa edistävää tutkimusta.

Miten teen testamenttilahjoituksen?

Kun harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä Aivosäätiölle, ota yhteyttä suoraan meihin täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla. Annamme mielellämme lisätietoa tai halutessasi sovimme kanssasi tapaamisen, jossa kerromme tarkemmin testamentin laatimisesta ja Aivosäätiön toiminnasta. Autamme myös tarvittaessa testamentin tekemiseen liittyvissä käytännön seikoissa.

Testamenttilahjoitusta koskevissa asioissa sinua auttaa:

Toimitusjohtaja Jenni Pajunen
Puhelin: 0400 933 938
Sähköposti: jenni.pajunen@aivosaatio.fi

Ota yhteyttä Aivosäätiöön:

Täytä ystävällisesti yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Tilaa uutiskirjeemme

    Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
    Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
    sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.