Souvenaid antaa osan maaliskuun myyntituotoista Aivosäätiölle

Nutricia antaa maaliskuussa kaikista ostetuista Souvenaid-neliseteistä 20 senttiä Aivosäätiölle muistisairauksien tutkimuksen tukemiseen. Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Kampanja näkyy maaliskuussa televisiossa, aikakausilehdissä, sosiaalisessa mediassa ja apteekeissa.


Lahjoita muistisairauksien tutkimukseen

Lahjoita

“Muistisairauksiin ei ole vielä parantavia hoitoja, mutta tutkimuksessa ollaan lähellä läpimurtoja. Souvenaidin kanssa tehtävän yhteistyön avulla pystymme tukemaan suomalaista muistisairauksien tutkimusta yhä suuremmalla summalla”, kertoo Aivosäätiön toimitusjohtaja Jenni Pajunen.

“Kampanjayhteistyö tuo Aivosäätiölle myös arvokasta näkyvyyttä ja auttaa meitä saavuttamaan lahjoittajakohderyhmiä, joita emme omilla resursseillamme tavoittaisi”, Pajunen jatkaa.

Aivosäätiön tavoitteena on kasvattaa yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa tehtävää yhteistyötä muun muassa yhteisillä varainhankintakampanjoilla.

”Souvenaid on kehitetty ja tutkittu yhteistyössä tiedeyhteisön kanssa. Se on yli kymmenen vuoden tutkimustyön tulos. Näin ollen kampanjayhteistyö Aivosäätiön kanssa ja muistisairauksien tutkimuksen tukeminen sopii erinomaisesti Nutrician ja Souvenaidin ideologiaan. Tukemalla tutkimusta voimme olla mukana muuttamassa tulevaisuutta”, sanoo Medical Affairs Manager Carina Kronberg-Kippilä Nutricialta.

Souvenaid on terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa käytettävä kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

Aivosairauksien hintalappu suomalaisille on vuosittain jopa 11 miljardia euroa

Suomessa arvioidaan olevan lähes 200 000 henkilöä, jolla on muistisairaus. Vuosittain 15 000 suomalaista saa diagnoosin. Välillisesti sairaudet koskettavat vielä useampia – perheenjäseniä, ystäviä ja työtovereita.

Aivosairaudet ovat kalleimmat kansantautimme. Niiden aiheuttama hintalappu suomalaisille on vuosittain jopa 11 miljardia euroa. Aivosairauksista koituu 4 kertaa suurempi lasku yhteiskunnalle kuin sydän- ja syöpätaudeista yhteensä. Muistisairauksien on arvioitu aiheuttavan yhteiskunnalle parin miljardin vuosittaiset kustannukset. *

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jenni Pajunen

Puh. 0400 933 938

jenni.pajunen@aivosaatio.fi

Aivosäätiö on Suomen ainoa aivotutkimuksen tukemiseen erikoistunut säätiö. Rakennamme Suomea, jossa yhä harvempi joutuu kärsimään aivosairauksista. Teemme sen edistämällä aivotutkimusta lahjoittajien tuella sekä lisäämällä ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa.

*Luvut ovat arvioita, sillä tarkkoja tietoa ei ole.


“Muistisairauksiin ei ole vielä parantavia hoitoja, mutta tutkimuksessa ollaan lähellä läpimurtoja.”

 

 

Kuvassa Aivosäätiön toimitusjohtaja Jenni Pajunen
”Souvenaidin kanssa tehtävän yhteistyön avulla pystymme tukemaan suomalaista muistisairauksien tutkimusta yhä suuremmalla summalla”, kertoo Aivosäätiön toimitusjohtaja Jenni Pajunen.

Lahjoita muistisairauksien tutkimukseen

Lahjoittamalla autat tutkijoita löytämään uusia hoitoja ja lopulta myös parannuskeinot muistisairauksiin. Tutkimus ei etene ilman rahoitusta – siksi lahjoituksesi on äärimmäisen tärkeä.

Lahjoita

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.