Muista lahjoittaa,

jottei muisti ole muisto vain

 

Lahjoita muistisairauksien tutkimukseen


Joka toinen 45 vuotta täyttänyt nainen ja joka kolmas mies sairastuu jäljellä olevan elämänsä aikana vakavaan aivosairauteen.*

Välillisesti sairaus koskettaa vielä useampia – perheenjäseniä, ystäviä ja työtovereita.


Miksi aivotutkimukseen kannattaa lahjoittaa?

jopa 11 mrd.

on aivosairauksien aiheuttama hintalappu suomalaisille vuosittain.*

4x

suurempi lasku yhteiskunnalle kuin sydän- ja syöpätaudeista.*

*Luvut ovat arvioita, sillä tarkkoja tietoja ei ole.


Aivosairauksiin ei ole vielä löydetty parannuskeinoa.

Parantavat hoidot voidaan löytää vain tieteellisellä tutkimuksella.


Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumistamme, kampanjoistamme ja muusta toiminnastamme.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
Aivosäätiö
Never too early, never too late – muista lahjoittaa, jottei muisti ole muisto vain!

Tänä vuonna Alzheimer-päivänä puhutaan Alzheimerin taudin riskitekijöistä. Tiesitkö, että jopa 40 % muistisairauksista voitaisiin ehkäistä tai viivästyttää riskeihin vaikuttamalla? Sairastumisriskiä lisäävät mm. liikkumattomuus, korkea verenpaine, päihteet ja vähäiset sosiaaliset kontaktit. Tietomme riskeistä  ja hoidot kehittyvät jatkuvan tutkimustyön tuloksina. Tänään tehty lahjoitus on ainoa keino löytää ratkaisu Alzheimerin tautiin. 

Auta löytämään uusia hoitoja yhdessä Aivosäätiön kanssa ja tee lahjoitus, jolla turvataan tutkimuksen eteneminen myös tulevina vuosina.

Voit lahjoittaa haluamasi summan helposti MobilePaylla numeroon 25015 tai 👉https://www.aivosaatio.fi/muistisairaus/

Never too early, never too late – muista lahjoittaa, jottei muisti ole muisto vain!

Tänä vuonna Alzheimer-päivänä puhutaan Alzheimerin taudin riskitekijöistä. Tiesitkö, että jopa 40 % muistisairauksista voitaisiin ehkäistä tai viivästyttää riskeihin vaikuttamalla? Sairastumisriskiä lisäävät mm. liikkumattomuus, korkea verenpaine, päihteet ja vähäiset sosiaaliset kontaktit. Tietomme riskeistä ja hoidot kehittyvät jatkuvan tutkimustyön tuloksina. Tänään tehty lahjoitus on ainoa keino löytää ratkaisu Alzheimerin tautiin.

Auta löytämään uusia hoitoja yhdessä Aivosäätiön kanssa ja tee lahjoitus, jolla turvataan tutkimuksen eteneminen myös tulevina vuosina.

Voit lahjoittaa haluamasi summan helposti MobilePaylla numeroon 25015 tai 👉https://www.aivosaatio.fi/muistisairaus/
Lue lisääVähemmän

6 CommentsComment on Facebook

VOI! En muistanut! Tärkeä päivä!👍👍

En

Eikä aivot 'ymmärrä kuulemaansa', kun puhutaan liian hiljaisella ja tasaisella äänellä vieläpä liian lähellä tautien kierron aikana.. huohhh.. niiden osaamattomuutta ja vielä tietämättömyyttä kunnon toiminnasta.

Huijausta tai.. rahankeräystä, jotta tehdään testit tosi huonosti eli liian hiljaisella ja tasapaksulla äänellä ottamatta huomioon edes vaikeaa elämän tilannetta siinä vaiheessa.

Aaaah en muistanut😂😂😂

Huijausta taitaa olla koko Alzhaimer, kun sitä niin mainostetaan. Aattelin vaan, että kyllä aivotkin voivat väsyä, kun liikaa kuormittuvat tai " mökkihöperyys" tulee. Täytyy olla mielekästä elämän tehtävää ja riittävästi oikeaa ruokaa. Ihmiset ovat yksilöitä, ei kaikkiin päde samat ohjeet kuitenkaan. Toiset ovat taitavampia, kuin toiset, toiset eivät opi, vaikka kuinka koettaisi opiskella. Toisinaan ei ymmärrä, ei pysty, eikä kykene, mutta aivoissa on korjaavia ominaisuuksia itsessäänkin😇

View more comments

3 days ago
Aivosäätiö
Haluan muistaa papan tarinat: papan lapsuuden muistot Karjalan evakkona ovat historiallisesti tärkeitä, ja papan hassuttelut pidän sydämessä aina❤️.

Muistathan lahjoittaa: vaikka papalle ei ole tarjolla parantavaa hoitoa, ehtii hoito löytyä minun sukupolvelleni.

Muista lahjoittaa, jottei muisti ole muisto vain. Voit lahjoittaa helposti MobilePaylla numeroon 25015 tai kampanjasivullamme 👉https://www.aivosaatio.fi/muistisairaus/ Kiitos jo etukäteen❤️!

Jaa postaus - tuellasi on iso merkitys❤️!

Lotan ja papan koronalaulut

"Haluan muistaa papan tarinat: papan lapsuuden muistot Karjalan evakkona ovat historiallisesti tärkeitä, ja papan hassuttelut pidän sydämessä aina❤️."

Muistathan lahjoittaa: vaikka papalle ei ole tarjolla parantavaa hoitoa, ehtii hoito löytyä minun sukupolvelleni."

Muista lahjoittaa, jottei muisti ole muisto vain. Voit lahjoittaa helposti MobilePaylla numeroon 25015 tai kampanjasivullamme 👉https://www.aivosaatio.fi/muistisairaus/ Kiitos jo etukäteen❤️!

Jaa postaus – tuellasi on iso merkitys❤️!

Lotan ja papan koronalaulut
Lue lisääVähemmän

Instagram

Repost from @jeepajunen
•
Rakkaimpiin muistoihini kuuluu kahvittelu isoäitini kanssa Café Ekbergillä, jossa hän oli käynyt lapsuudestaan saakka. Isoäitiä ei enää ole, mutta muistoihin ja tuttuun kahvilaan on aina yhtä ihana palata. 

Tänään vietetään maailman Alzheimer -päivää. Siksi haluamme @aivosaatio ssa kannustaa sinua jakamaan oman rakkaan muiston, josta et haluaisi luopua ja lahjoittamaan muistisairauksien tutkimukseen (linkki biossa ja kommenteissa, mobile pay 25015) 

Kampanjoimme syyskuun aikana muistisairauksien tutkimuksen puolesta. Aivosäätiön kampanjasivulta löydät viimeisintä tietoa tutkimuksesta, lääke- ja muista hoidoista ja vertaiskokemuksia. Mediakumppanimme @iltalehti kanssa kehitimme tekstin, jolla havainnollistamme, miltä muistisairaus tuntuu. 

#elämänimuistot #muistovain #aivosäätiö #worldalzheimersday #muistiviikko

Kiitos kampanjan ideoinnista @kurio_marketing ja toteutuksesta @aava.bang
Sirpa Pietikäinen muistelee Alzheimer-päivänä rakkaita läheisiään ja muistojaan❤️

Hetket läheisteni ja rakkaitteni kanssa koko elämäni ajalta ovat rakkaimpia muistojani. Voimme jokainen samastua meille rakkaiden ihmisten ja tapahtumien tärkeyteen: leikkeihin lapsuudenkavereiden kanssa, ensirakastumiseen, kissan rapsuttamiseen ja kehräykseen, niihin onnellisiin hetkiin, kun elämästä ei puutu mitään. Vaikka jotkut muistot ovat raskaita, ovat ne myös rakkaita, kuten läheisten sairaudet ja menettämiset. Suru kertoo siitä, että on menettänyt jotain rakasta. Siksi en halua unohtaa näitäkään muistoja.

Pidän tärkeimmät muistoni mielessäni aktiivisesti muistelemalla ja palaamalla rakkaisiin hetkiin. Minulla on myös artefakteja. Ne ovat asioita tai esineitä, jotka liittyvät tiettyyn ihmiseen, tapahtumaan tai muistoon ja tuovat muistot elävästi mieleen. Äidilleni tärkeä asia oli Kiss-Kiss-karkki, jonka hän sai aina pikkutyttönä saunan jälkeen. Karkkipaperin rapina herätti hänessä muistoja, ja nyt se on osa myös omia muistojani, jotka luovat lämmön, turvan ja jatkuvuuden tunteen.

Tänään vietetään maailman Alzheimer-päivää. Vaalitaan tänään rakkaita muistojamme - omia, ja yhteisiä.

#elämänimuistot #muistovain #aivosäätiö Aivosäätiö @aivosaatio
Never too early, never too late – muista lahjoittaa, jottei muisti ole muisto vain! Tänä vuonna Alzheimer-päivänä puhutaan Alzheimerin taudin riskitekijöistä. 

👉Tiesitkö, että jopa 40 % muistisairauksista voitaisiin ehkäistä tai viivästyttää riskeihin vaikuttamalla? 

👉Sairastumisriskiä lisäävät mm. liikkumattomuus, korkea verenpaine, päihteet ja vähäiset sosiaaliset kontaktit. 

👉Tietomme riskeistä  ja hoidot kehittyvät jatkuvan tutkimustyön tuloksina. Tänään tehty lahjoitus on ainoa keino löytää ratkaisu Alzheimerin tautiin. 

Auta löytämään uusia hoitoja yhdessä Aivosäätiön kanssa ja tee lahjoitus, jolla turvataan tutkimuksen eteneminen myös tulevina vuosina. 

Voit lahjoittaa haluamasi summan helposti MobilePaylla numeroon 25015 tai kampanjasivullamme, linkki biossa👉

#Alzheimer #aivotutkimus #muistovain

Twitter