Aivosäätiön joulupuoti – anna aineeton lahja

Aivot on tärkein pääomamme. Aivoja ei voi vaihtaa, eikä varaosia ole saatavilla. 

Anna tänä jouluna aineeton lahja, joka muuttaa monen elämää — auta aivotutkijoita kehittämään uusia hoitoja aivosairauksiin. Anna lahjaksi tulevaisuuden parannuskeinoja aivosairauksista kärsiville ja lohtua heidän läheisilleen.

Valitse juuri sinun läheisellesi sopiva lahja (muistisairauksien, lasten- ja nuorisopsykiatrian tai neurologisten sairauksien tutkimus) Aivosäätiön joulupuodista ja lahjoita alla.  

Tehtyäsi lahjoituksen saat sähköpostiisi ladattavan joulukortin, jonka voit jakaa läheisillesi. Näet kuvat korteista lahjatuotteiden alapuolella.

Julkort på svenska: Efter donation kan du beställa ett julkort på svenska från adressen: aivosaatio@aivosaatio.fi. I ditt meddelande, berätta för oss till vilken donationsobjekt du har gjort en donation, så skickar vi kort relaterat till objekten till dig.

Paketti 1: Muistisairauksien tutkimus

Vuosittain 15 000 suomalaista sairastuu muistisairauteen, kuten Alzheimerin tautiin, mutta parantavaa hoitoa ei ole. Vielä. Anna lahjaksi tulevaisuuden hoitokeinoja muistisairauksista kärsiville ja tuo lohtua heidän läheisilleen. Auta suomalaisia aivotutkijoita kehittämään aivopesuria ja muita työkaluja muistisairauksien hoitoon.

Anna aineeton lahja

Kuvassa lääkäri valkoisessa takissa ja iäkäs parrakas mies nojatuolissa. Kuvan päällä teksti: Joulupaketti 1 - muistisairauksien tutkimus

Paketti 2: Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus

Noin viidennes lapsista ja nuorista kärsii psyykkisistä oireista tai häiriöistä, jotka hoitamattomina aiheuttavat suurta inhimillistä kärsimystä ja altistavat monille sairauksille myöhemmin elämässä. Auta suomalaisia aivotutkijoita kehittämään uusia työkaluja psyykkisistä ongelmista kärsivien lasten ja nuorten tukemiseen. Työkaluja stressinhallintaan, itsetunnon tukemiseen ja vaikeuksista selviämiseen. 

Anna aineeton lahja

Kuvassa joulukuusi, jonka vieressä istuu lapsi työkalupakin äärellä. Työkalupakista nousee palloja, joissa lukee: "Stressin hallinta", "Itsetunnon tukeminen" ja "Uusia hoitokeinoja mm. ADHD:hen". Kuvan päällä teksti: Joulupaketti 2: Lasten- ja nuorisopsykiatrian tutkimus

 Paketti 3: Neurologisten sairauksien tutkimus 

Anna tänä jouluna lahja, joka muuttaa monen elämää — auta suomalaisia aivotutkijoita kehittämään uusia hoitoja aivovammoihin, aivoverenkiertohäiriöihin ja epilepsiaan sekä MS- ja Parkinsonin tauteihin. Anna lahjaksi tulevaisuuden parannuskeinoja neurologisista sairauksista kärsiville ja lohtua heidän läheisilleen.

Anna aineeton lahja

Kuvassa joulutori, jonka kojuissa tekstit "Aivoverenkiertohäiriöiden tutkimusta", "Hoitokeinoja epilepsiaan" ja "Ratkaisuja MS- ja Parkinsonin tauteihin". Kuvan päällä teksti: Joulupaketti 3: Neurologisten sairauksien tutkimus

Joulukortit

Kuvassa lääkäri ja vanha mies nojatuolissa. Kuvan päällä teksti "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Sinun puolestasi on tehty lahjoitus, jolla luodaan tulevaisuuden hoito- ja parannuskeinoja muistisairauksista kärsiville ja lohtua heidän läheisilleen. Lahjoituksesi avulla suomalaiset aivotutkijat kehittävät uusia hoitoja muistisairauksiin. Lue, miten lahjoituksesi auttaa: aivosaatio.fi
Kuvassa joulukuusi, jonka vieressä istuu lapsi työkalupakin äärellä. Työkalupakista nousee palloja, joissa tekstit: "Stressin hallinta", "Itsetunnon tukeminen" ja "Uusia hoitokeinoja mm. ADHD:hen". Kuvan päällä myös teksti "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Sinun puolestasi on tehty lahjoitus, jolla luodaan työkalupakillinen keinoja ADHD:n, autismikirjon sekä erilaisten lasten ja nuorten mielenterveyteen liittyvien häiriöiden ehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen. Lahjoituksesi avulla suomalaiset aivotutkijat kehittävät uusia menetelmiä lasten- ja nuorisopsykiatriaan. Lue, miten lahjoituksesi auttaa: aivosaatio.fi."
Kuvassa joulutori, jossa on kojuja, joissa tekstit "aivoverenkiertohäiriöiden tutkimusta", "hoitokeinoja epilepsiaan" ja "ratkaisuja MS- ja Parkinsonin tauteihin". Lisäksi kortissa lukee "Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Sinun puolestasi on tehty lahjoitus, jolla luodaan tulevaisuuden hoito- ja parannuskeinoja neurologisista sairauksista kärsiville ja lohtua heidän läheisilleen. Lahjoituksesi avulla suomalaiset aivotutkijat kehittävät uusia hoitoja aivosairauksiin. Lue, miten lahjoituksesi auttaa: aivosaatio.fi"

Anna lahja yrityksenä?

Anna lahja täällä

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.
Se sisältää uutisia aivotutkimuksesta, tutkijoista ja apurahoista
sekä tapahtumista ja muusta toiminnastamme.Keräyslupa

Poliisihallituksen keräyslupapäätös nro RA/2020/1171 01.10.2020 alkaen. Voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Aivosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jolle tehdyn vähintään 850 euron ja enintään 50 000 euron suuruisen rahalahjoituksen toinen yhteisö saa vähentää tulostaan verotuksessa. Verohallituksen päätös nro P0107228870.